Мооер ГТРС Интеллегент Гуитар

Сарадња Мооер Аудио-а познатог по иновативним гитарским педалама, претпојачалима и другим звучним производима и искусног дизајнера инструмената Кенџија Вонга довела је до стварања потпуно новог типа електричне гитаре - ГТРС, најпаметније гитаре на тржишту. Убрзо након изласка ГТРС је освојио престижну награду иФ Десигн Авард 2022.

Главне карактеристике

GTRS APP

Бесплатна ГТРС АПП нуди широк избор алата за обликовање тонова гитаре и помоћ у стримингу уживо, снимању и вежбању. Након повезивања ГТРС гитаре преко Блуетоотх-а, ове унапред подешене поставке се могу прилагодити и обликовати путем апликације, сачувати на ГТРС гитари, па чак и отпремити у облак за дељење са другим корисницима. Апликација је доступна бесплатно и сада се може преузети за Андроид, иОС и иПад ОС. Употреба апликације није потребна за коришћење ГТРС гитаре, само за уређивање и креирање унапред подешених вредности или приступ функцијама облака за дељење и преузимање унапред подешених поставки.

GTRS Super-Knob

Супер-Кноб је специјализовани интерфејс за ГТРС интелигентну гитару. Помоћу комбинованог лонца и дугмета за притискање, можете лако да контролишете главни излазни сигнал гитаре, да мењате између сачуваних унапред подешених вредности, приступите тјунеру или да укључите/искључите симулатор гитаре. Боја ЛЕД светла показује које је унапред подешено тренутно изабрано.

GWF4 Wireless Footswitch

ГВФ4 бежични ножни прекидач је четвороканални ножни прекидач за пребацивање између унапред подешених поставки и ефеката када се користи ГТРС Интеллигент гитара, ЛЕД лампице ножног прекидача ће такође показати тренутни статус, а ЛЕД екран приказује тренутно изабрано име унапред подешеног.

Shop GTRS

Izaberite svoj omiljeni!

Svi modeli
Mooer GTRS P800 Dark Night

Mooer GTRS P800 Dark Night

135,000.00

Mooer GTRS P800 Dark Silver

Mooer GTRS P800 Dark Silver

135,000.00

Mooer GTRS P800 Flamingo Red

Mooer GTRS P800 Flamingo Red

135,000.00

Mooer GTRS P800 Fiesta Red

Mooer GTRS P800 Fiesta Red

135,000.00